Aktivitas perusahaan

Aktivitas perusahaan

Usaha kanggo mujudake pertumbuhan umum perusahaan lan karyawan, nyedhiyakake layanan tambah nilai lan berkembang bebarengan karo pelanggan.

Kekuwatan perusahaan

Kegiatan perusahaan Hande, kanthi pirang-pirang cara, njaga kesehatan kerja karyawan perusahaan lan ningkatake pangembangan perusahaan sing harmonis.Usaha kanggo entuk wutah umum perusahaan lan karyawan, nyedhiyakake layanan tambah nilai lan berkembang karo pelanggan, nambah kesempatan komunikasi adhep-adhepan para pelanggan ing saindenging jagad, lan entuk pangembangan kabeh.

Pelatihan Perusahaan

Tujuan latihan perusahaan Hande yaiku kanggo nambah lan nambah kawruh, katrampilan, cara kerja, sikap kerja lan nilai kerja karyawan, supaya bisa nggedhekake potensial kanggo ningkatake kinerja individu lan perusahaan, lan ningkatake kemajuan perusahaan lan perusahaan. individu.Mujudake pangembangan dual perusahaan lan individu.

Kegiatan Usaha 03
Kegiatan Usaha 01
Kegiatan Usaha 02

Audit Pelanggan lan Audit Regulasi

Sajrone luwih saka 20 taun, Hand wis nampa atusan audit pelanggan lan audit peraturan.

Audit Pelanggan 01
Audit Pelanggan 02
Audit Pelanggan 03
Audit Regulasi 01
Audit Regulasi 02

Pameran CPHI Hande

Hande wis kaping pirang-pirang melu pameran CPHI ing njero lan luar negeri, supaya luwih akeh pelanggan sing ngerti produk lan layanan teknis Hande.

CPHI India

CPHI India

Jerman CPHI

Jerman CPHI

Shanghai CPHI

Shanghai CPHI

Spanyol CPHI

Spanyol CPHI

2018 Shanghai CPHI

2018 Shanghai CPHI

Shanghai CPHI 2019

Shanghai CPHI 2019

CPHI India 2019

CPHI India 2019

CPHI India 2018

CPHI India 2018

CPHI Spanyol 2018

CPHI Spanyol 2018

CPHI Jerman 2019

CPHI Jerman 2019

2022 Frankfurt CPHI 01
2022 Frankfurt CPHI 02
2022 Frankfurt CPHI 03
2022 Frankfurt CPHI 04

2022 Frankfurt CPHI

Sugeng rawuh ing pabrik lan negosiasi bisnis.

Hande nampani kanca saka kabeh lapisan urip ing ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi lan nuntun, lan bisa bebarengan kanggo nggawe karir sarwa!